Wie zijn we

Wij, Carien en Robert, zijn zelfstandige ondernemers met meer dan 20 jaar ervaring in ons vakgebied. Robert in de kleinschalige biologische tuinbouw en Carien als yogadocente. Wij zijn getrouwd en trotse ouders van Teun en Emma.
We willen heel graag onze eigen plek creëren, die ook waardevol is voor anderen en onze omgeving.

 

Carien (1965)

Geschoold in sociaal pedagogisch werk, met passie voor mensen, beweging en energie. Met enthousiasme, liefde en plezier geef ik yoga lessen en individuele begeleiding.
Ik sta stevig met beide voeten op de grond en houd van humor.
Mijn drijfveer is mensen verbinden met zichzelf door rust en ontspanning te bieden. Rust en vrede in jezelf geeft ook rust en vrede in je omgeving. Daar wil ik graag in ondersteunen. Ik word blij van allerlei kleine dingen, mooi ochtendlicht, fietsen in de natuur, een vondst in de kringloopwinkel of een frisse duik in natuurwater. Naast yoga en meditatie, dans en zing ik graag. Ik vind het ook leuk om op allerlei manieren creatief bezig te zijn.

 

Robert (1964)

Ik ben in m’n element als ik een druppel onder m’n neus heb. Dat is een teken van gezondheid en welbevinden, vergelijk het maar met de vochtige neus van een hond.
Zo’n moment heb ik als ik buiten bezig ben op het land en met het land. Dan voel ik me in m’n element.
Ik heb het ook als ik (berg)wandel, schaats, rolskie of langlauf; wat m’n hobby’s zijn.
Respectvol omgaan met de aarde, een duurzame manier van werken en aandacht voor je product en hoe je het teelt, zijn kenmerken van de biologische landbouw waar ik volledig achter sta.
Mij hier verder in ontwikkelen en nieuwe dingen uitproberen zitten denk ik in mijn genen.
Als wij in het jaarlijkse ritme van de seizoenen mensen kunnen helpen door mee te laten werken met de werkzaamheden op de Wenteling of gewoon te laten genieten van de plek, vind ik dat een bijzonder voorrecht om te mogen realiseren en te doen.