Reviews

Graag nodigen we je uit om hier jouw bevindingen met de producten van de Wenteling kenbaar te maken. Dit kan waardevol zijn voor andere en nieuwe klanten.

De Wenteling vertrouwt erop dat op respectvolle wijze hier wordt gecommuniceerd.

We behouden het recht om als hier niet aan wordt voldaan het geposte bericht te verwijderen.

Log in om een bericht te plaatsen

9 berichten.
Cora Rooijakkers schreef op 24 februari 2024 om 22:11
Robert, wil je bedanken voor de heerlijke groenten en de fijne manier waarop je met ons omgaat. Het is altijd weer een cadeautje en ze smaken verrukkelijk.
Hoop zo dat je, je plekje grond mag houden en dat we over enkele maanden weer groenten van je mogen afnemen. Lieve groet, Cora
Cora Rooijakkers schreef op 13 januari 2024 om 21:16
In het recept van de wortelsoep staat een fout. Het moet zijn: kurkuma, gember en knoflook aanbakken. Niet de wortel bakken. Sorry.
Cora Rooijakkers schreef op 9 januari 2024 om 22:43
De wortelen van der Wenteling zijn 00k zo heerlijk. Heb een recept wat ook lekker is. Wortelsoep: Bak gember, kurkuma en wortel wat aan in olie. Doe ik ook wat uien bij en laat dan wat tamari karamelliseren Opletten dat het niet aanbrand. Voeg dan wortels en groente bouillon toe en als alles gaar is een blik kokosmelk toe. Mix alles met de staafmixer. Lekker met feta ( erover verkruimelen) en naar smaak koriander.
Je kunt de soep ook gebruiken als saus voor pasta of granen zoals rijst, couscous etc. Lekker als je een biologische sinaasappel uitperst en geraspte schil erbij doet en om het nog romig te maken evt. yoghurt. Smakelijk.
Cora Rooijakkers schreef op 9 januari 2024 om 22:23
Wat een heerlijk recept, de bietensoep. Mijn gasten en wij zelf hebben er met smaak van gegeten, dit wordt een van mijn favoriete recepten. Misschien leuk om te vermelden. Met Driekoningen komt er altijd bij ons thuis een delegatie van het Tilburgs Byzantijns Koor zingen. ( byzantijns is als godsdienst heel lang onderdrukt in Rusland) Ze zingen voor een goed doel. Had de soep gemaakt naar oud Russisch gebruik is deze met rundvlees maar ik had hem gekookt zoals het recept van Carien. Mijn gasten vonden het heerlijk.
Ton Vriens schreef op 8 januari 2024 om 12:29
Ik heb een tijdje geleden een biologische wortel bij AH. meegenomen om het verschil te proeven met die van Robert. De wortel van AH was volledig smaakloos ( blind proeven gaf niet aan wat het was ) ten opzichte van de wortel van Robert. Zo vind ik dat alle groente veel meer smaak hebben dan de reguliere groente. De keuze is dan ook niet moeilijk. Je moet soms wel de groente van Robert goed wassen om zand en kleine bezoekers te verwijderen maar dan heb je ook wat.
Henny Van den Hoven schreef op 25 november 2023 om 22:27
Nog steeds eten wij groenten van De Wenteling. Voor je gaat koken even kijken in je groentenla. Dan beslissen wat je eet. Elke week weer heerlijke gezonde groenten bestellen. Goede variatie en goed houdbaar.
Diana Posthumus schreef op 9 oktober 2023 om 22:22
Hallo Robert,
We hebben vandaag enorm genoten van ons eerste kopje verveine thee, zo’n fijne smaak en zo vers van het land. Erg leuk om weer eens met iets heel nieuws in aanraking te komen,
Groetjes, Paul en Diana
Monique schreef op 17 september 2022 om 19:16
Vandaag was er leuke interactieve rondleiding bij De Wenteling. De weergoden waren ons goed gezind. Alle elementen kwamen voorbij. De gewassen staan er ondanks de droge zomer prachtig bij!
Stel je voor: ruiken aan de grond; kijken naar luizen en hun vijanden; geurende kruiden; wortels proeven; aardappels oogsten. Robert vertelde over hetgeen hem beroert in zijn tuindersvak.
En ook het vuurelement ontbrak niet. Carien kwam met een heerlijke warme soep voor de lunch. Mooie ontmoetingen vonden plaats met beschutting van de tent. Kortom een ochtend waar je blij van wordt!
Henny Van den Hoven schreef op 18 december 2021 om 16:29
Graag schrijf ik een aanbeveling in het gastenboek. Hoop dat nieuwe klanten dit lezen en overgaan tot bestellen.
Groenten zijn supervan kwaliteit. Extra vers. De aanbeveling en weetjes die Robbert schrijft zijn fijn om te lezen.
Je eet groenten die dan van het landkomen.
Heeeerlijk