Huisverkoop van start!

Beste Lezer(es),

De Wenteling teelt in Udenhout biologische groenten en het is tijd om te oogsten. Heb jij interesse in super verse, biologische, smaakvolle groenten voor een eerlijke prijs? Geteeld bij jou in de buurt? Dan vertel ik  je er graag meer over.

 

Waar wordt het geteeld?

Aan de Zwaluwsestraat tussen Udenhout en Tilburg op het land van de biologische melkveehouderij de Dobbelhoeve teelt de Wenteling op 0,5 ha biologische groenten. Het is een soort proeftuin, waarbij o.a. nieuwe groenten en teeltwijzen worden uitgeprobeerd maar ook andere aspecten zoals de afzet.

 

Welke groenten kan ik kopen?

Per week komen er aardappels en ongeveer 6 tot 8 verschillende groenten per week, zoals venkel, prei, sperzieboontjes, pompoen, suikermais etc. Doe je mee, dan ontvang je iedere week van De Wenteling een overzicht van de groenten van die week. We kunnen tot ongeveer het einde van dit jaar oogsten.

 

Hoe bestel ik?

  • Je ontvangt elke zondag of maandagochtend een lijstje per e-mail wat er die week voor groenten zijn en de prijs.
  • Bestellen gaat ook per e-mail, waarbij je dus zelf kunt bepalen wat en hoeveel je daarvan wilt. De mail moet dan voor dinsdag 18.00 uur door ons ontvangen zijn.
  • Er geldt geen minimaal bestelbedrag.
  • Wanneer je een week niets wilt, bestel je niets. Het is dus vrijblijvend. Natuurlijk hoop ik dat het je zo goed bevalt dat je iedere week bestelt!

 

Moet ik de groenten ophalen of worden ze gebracht?

Ophalen of bezorgen kan allebei. Het werkt zo:

  • Ophalen en contant afrekenen kan op woensdag tussen 17.00 – 18.30 uur aan het
    Janskruid 20 te Udenhout.
  • Als je liever je bestelling op het land op wilt halen of zelf wilt oogsten, dan kan dat op woensdagen tussen 15.00 uur en 16.00 uur.
  • Omdat het een proef is, kan het zijn dat in de loop van de tijd wel wat praktische zaken worden aangepast.

 

Wil je wekelijks het aanbod van de week ontvangen?
Geef dan je naam en e-mailadres door op welkombij@tuinderijdewenteling.nl

Ik kijk uit naar je bericht!

Met hartelijke groet,

Robert Strikkers
De Wenteling
T: 013 5110652