Bestelwijze en afhaalpunten

Bestelwijze

Veelal  ’s morgens geoogste groenten kun je ‘s middags al ophalen. Super vers dus!

Je kunt biologische groenten van de Wenteling middels de webshop bestellen. Bij de eerste bestelling word je gevraagd na het invullen van jouw gegevens een account aan te maken. Dit is verplicht om een bestelling te kunnen doen. Bij een volgende bestelling hoef je slechts in te loggen waarna je je bestelling kunt plaatsen.

Hoeveel van welke groenten je wilt bestellen kun je zelf aangeven. Er geldt wel een minimum bestelbedrag van € 5,50.
Daarnaast ben je vrij of je wekelijks wilt bestellen. Komt het een week niet uit, dan bestel je niets.
Er worden voorlopig alleen groenten van eigen tuinderij aangeboden. Het seizoen loopt ongeveer van half mei tot half februari.

Uiterlijk elke maandagmorgen wordt de bestellijst vernieuwd. Je kunt dat zien aan het weeknummer en de leverdatum bovenaan de webshop pagina. Deze moeten overeenkomen met de week en datum dat je de levering wilt ontvangen. De producten en prijzen van deze juiste leverweek zijn leidend voor de levering.
Je kunt een melding per e-mail ontvangen, dat de bestellijst is vernieuwd. Vul daartoe het contactformulier op de site in met je vraag. Heb je al eerder besteld, dan ontvang je deze e-mail automatisch.
Het moment dat je deze e-mail ontvangt is het juiste moment om te gaan bestellen.

Afhaalpunten

Afhalen van de groenten kan op de volgende afhaalpunten:

Ons huisadres    St. Janskruid 20   5071 GL  Udenhout
Afhaalmoment: Woensdags tussen 17.00 uur en 18.30 uur.

Afhaalpunt Leo XIII straat  Tilburg
Afhaalmoment: Woensdags tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Afhaalpunt  Ruimtevaartstraat Loon op Zand
Afhaalmoment: Donderdags tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

De bestelling dient uiterlijk dinsdag voor 13.00 uur te zijn gedaan om ’s woensdags of donderdags geleverd te worden.

Als je bestelling succesvol is verzonden, wordt deze ook naar jouw e-mailadres gestuurd.

Jouw bestelling staat op het afhaalpunt in een klapkrat met aan de rechter bovenkant je naam. Je laadt je bestelling over in een eigen tas of krat en laat de klapkrat bij het afhaaladres ingeklapt achter.

Betaalwijzen

  • Je kunt direct betalen met iDEAL nadat je je bestelling hebt afgerond. Mocht een product onverhoopt niet leverbaar zijn, dan ontvang je een kortingscoupon voor een volgende bestelling.
  • Je  kunt de Wenteling machtigen om het factuurbedrag automatisch te laten incasseren. Dit incasseren vindt iedere twee weken plaats, over leveringen van de afgelopen twee weken. De factuur wordt aangepast aan de werkelijke levering. Je hebt hier dus niet met kortingscoupons te maken.
    Om automatisch te kunnen laten incasseren moet de eerste bestelling met iDEAL worden gedaan. Daarna kun je de Wenteling middels een machtigingsformulier machtigen om automatisch te incasseren. Dit formulier kun je downloaden van de site of aanvragen bij de Wenteling. Na jouw (eerste) bestelling word je hiervan op de hoogte gebracht.