Agenda

De Tas met ….

De Tas met een glimlach.

Op zaterdag 22 december 2018 komt De Tas met… naar Zuid-Limburg.
Wat is die Tas?
Het is een actie van de Wenteling. Wij dagen u uit om van een maaltijd meer te maken dan alleen eten.
In totaal 100 tassen met biologische groenten van eigen teelt delen we op zaterdag 22 december gratis uit op 3 plaatsen in het Zuid Limburgse Heuvelland aan een ieder die aan de actie wil deelnemen.
De Tas met….., bevat verse groenten die u nodig heeft om een pan erwtensoep te maken.

U mag zelf invullen hoe u de tas noemt; De Tas met…. blijheid omdat u of uw gezin helemaal blij wordt van het eten van erwtensoep. Of De Tas met.. verbinding, omdat u het idee heeft opgepakt iemand uit te nodigen die u al lang niet meer heeft gezien.
Voorop staat voor ons, dat u door het bereiden van een maaltijd met deze tas, de wereld een klein beetje mooier maakt.

De groenten zijn geteeld op een biologisch bedrijf in Udenhout waar  de Wenteling een perceel grond huurt. Wij, Robert Strikkers en Carien Martens zouden het bijzonder vinden om u volgend jaar groenten aan te bieden uit uw omgeving, het Zuid-Limburgse Heuvelland. We zijn namelijk op zoek naar een boerderij daar. Een boerderij waar biologische tuinbouw en yoga samen komen. We willen dit graag met deze actie ook onder de aandacht brengen.
Meer informatie hierover vind u verder op deze website.

De tassen worden op zaterdag 22 december 2018 uitgedeeld op de volgende drie plekken:

  • Banholt, parkje tegenover de ingang van de St. Gerlachuskerk bij het Mariabeeld aan de Bredeweg, van 10.00 uur tot 11.00 uur.
  • Vijlen, tegenover de Sint-Martinus kerk aan de Vijlenberg, van 12.00 uur tot 13.00 uur.
  • Ubachsberg, Bernardusplein achter de St. Bernardus kerk, van 14.00 tot 15.00 uur.

Om enig idee te krijgen over de animo voor deze actie ,vragen we u bij interesse even een korte e-mail naar ons te sturen met de plaats waar u uw tas op wilt halen. Ons e-mail adres is: [email protected]  . Eventueel kunt ook bellen tel.nr. 013 5110652 een bericht inspreken kan daar ook.