Activiteiten

Welkom!

Op deze pagina vind je de activiteiten die de Wenteling organiseert of pas geleden heeft georganiseerd.

Voor sommige activiteiten dien je je vooraf aan te melden, dit staat bij de activiteit vermeld.

Excursie: “Met m’n billen bloot.”

Zaterdagmiddag  28 oktober 2023 ben je als aangeslotene en liefhebber(ster) / geinteresseerde van de Wenteling welkom om mee te doen met een excursie over de tuinderij.
Niet met je billen bloot hoor. Alleen dat voelt voor mij als tuinder wel een beetje zo. Zeker nu het dit jaar er allemaal niet zo “bijgeharkt” uitziet. Maar wellicht wel veel natuurlijker!
Je ziet eigenlijk een beetje de geschiedenis van het afgelopen seizoen terug op de tuin.

De excursie start om 14.00 uur bij de tuinderij, halverwege de Zwaluwsestraat te Tilburg. Dit is een zandpad.

Tijdens de excursie maken we een rondgang over de tuin en bekijken wat er nu nog groeit en kun je zien wat ik over het biologisch telen nog aan het leren ben.
Na afloop drinken we samen nog een kop thee.
Verwacht  einde is ca. tussen 15.30 en 16.00 uur.

Deelname is gratis, maar wel aanmelden door uiterlijk donderdag 26 oktober een e-mail naar me te sturen en daarbij te vermelden met hoeveel mensen je verwacht te komen.

Tot dan!

Meewerk-ochtenden op de tuinderij.

Voor klanten die een Oogstdeel of een keuze-abonnement hebben bestaat er ook de mogelijkheid om mee te doen met de meewerk-ochtenden op de tuinderij.
Iedere 1 ste zaterdag van de maand (behalve in september) is er een meewerk-ochtend van 9.00 uur tot ongeveer 12.30 uur.
Iedereen is welkom of je nu ervaring hebt of niet.
Als je komt graag uiterlijk 1 dag van te voren (liever eerder) doorgeven per e-mail, dan weet ik hoeveel koek en thee ik mee moet nemen.